Finansiering og leasing

Den rigtige løsning for dig

Hvad siger dit budget, og hvordan vil du gerne have det skruet sammen? Vi hjælper gerne med at finde svaret sammen med dig!

Vores dygtige kollegaer har mange års erfaring i sammensætning af den helt rigtige finansieringsløsning i samarbejde med dig.

Alle informationer behandles naturligvis fortroligt.

Som ofte det bedste tilbud

Via vores autorisation har vi adgang til nogle af de bedste finansieringsmuligheder i landet. Vores salgskonsulenter har direkte adgang til finansieringsmodulet ved vores samarbejdspartnere (bl.a. Jyske Bank), hvilket fjerner mange af bankens omkostninger, og det kan give os gode priser på billån.

Gode priser som vi overfører direkte til finansieringstilbud til dig!

Vi har også vores eget leasingselskab FBC-Leasing hvor du både kan finansiere og lease biler igennem.

Frihed ved finansiering

Med et lån via os har du altid frihed til at opsige og indfri lånet før den aftalte udløbsdato. Du har frihed til at køre de kilometer i bilen, som du ønsker og har behov for. Du har med andre ord mange af de samme fordele, som havde du betalt bilen kontant.

Ved os sidder der ingen bankrådgiver og ånder dig i nakken eller blander sig i din økonomi. Når du først har optaget lånet igennem os, er der som udgangspunkt ingen involvering efterfølgende, når du bare overholder vores aftale. 

Med eller uden udbetaling

Vi tilbyder billån med en variabel udbetaling fra 0 kr. og op afhængig af, hvad der passer dig bedst.
Den mest udbredte udbetaling er 20%. Med udgangspunkt i dig og dine ønsker skræddersyer vi et attraktivt finansieringstilbud til dig.

Billån med variabel eller fast rente

Hos os har du altid frit valg, hvorvidt du ønsker en fast eller variabel rente. Vi står klar til at hjælpe dig – sammen finder vi den løsning som passer bedst til dig.

Variabel rente

Som udgangspunkt er den variable rente billigere på tidspunktet for oprettelse af lånet, hvorefter renten udvikler sig i takt med rentemarkedet generelt. Har du variabel rente, påvirkes din månedlige ydelse af rentens udvikling og kan således ændre sig løbende.

De lån, vi tilbyder med variabel rente, er alle styret efter ”CIBOR 3 renten”, hvilket betyder, at det ikke er os eller vores underleverandører, som bestemmer, hvornår der sker renteændringer. Det håndteres alene ved 3. part og derved ikke i relation til konkrete og enkeltstående lånesager.

Læs mere om CIBOR 3 renten her

Fast rente

Vil du være helt sikker på din ydelse for hele lånets løbetid, skal du vælge en fast rente. Ved fast rente låser du renten fast på dagen for låneansøgningen og i hele lånets løbetid. Du er herved sikker på at have den samme rente og ydelse i hele perioden.

Hvad der er det rigtige for dig, finder vi ud af sammen.

Leasing er et alternativ til traditionel finansiering

Over de senere år har leasing i sine mange former vundet mere og mere indpas som et alternativ til finansiering.

Grundlæggende kan man sige, at leasing er en form for langtidsleje. Afhængig af leasingtype (Operationel- eller finansiel-leasing, læs mere her) har du mulighed for at disponere over bilen efter endt leasing. I leasingperioden er du registreret som bruger, og leasingselskabet fremgår som ejer.

Om leasing

Har du ønske om at køre i ny bil hele tiden og udskifte denne inden for 6-36 måneder, kan det i mange tilfælde være billigere for dig som privatperson med en privatleasing aftale frem for at købe en ny bil med feminisering. Baggrunden herfor skal findes i, at en ny bil oftest har en stor afskrivning i førstedelen af bilens levetid, hvorefter at denne flader mere ud over tid.

Vi står klar til at vejlede og rådgive dig til at træffe det rigtige valg for dig, kontakt os trygt.

Som autoriseret bilforhandler har vi ofte adgang til yderst attraktive ny-bils leasingtilbud. Dette kombineret med, at vi ved Faaborg Bil-Center råder over vores eget leasingselskab – FBC-Leasing – gør os til en god sparringspartner for dig.

Mulighederne er mange

Kontakt os, for en individuel gennemgang af mulighederne og hvad der er den rette løsning for netop dig! Vores dygtige salgs- og leasingkonsulenter er eksperter i at skræddersy den helt rigtige løsning med udgangspunkt i dig og din situation.

Den rette rådgivning hjælper dig til at tage det rette valg.

Rette rådgivning gør en forskel

Når vi leaser en bil dig, bruger vi samtidig den fornøden tid, til at tale med dig om fremtidsudsigter, evt. andre biler du har etc. Det gør vi bl.a. fordi, at hvis du kører med finansiel leasing på ”alle” dine biler, er det vigtigt for os, at du har overblikket over, hvornår disse udløber af leasing.

Har du eksempelvis leaset en bil på en 48 mdr. aftale og året efter har du leaset en ny på et 36 mdr. aftale, så skal du være opmærksom på, at du har 2 biler som forfalder samtidig hvilket trækket på din likviditet og øger kravene til dit cahsflow. 

Har du ikke overblikket så hjælper vi dig med at skabe det.

Bank leasing vs. FBC leasing

 At lease sin bil via egen bank er som ofte også en løsning. At samlet det hele ét sted. Men en af de helst store forskelle ved at lease bilen igennem og frem for egen bank er:

Når du leaser bilen ved os, skal du blot godkendes ”en gang” og så hører du ikke mere til os i hele leasingperioden, såfremt at du overholder leasingaftalen.

Når du leaser via egen bank skal du principielt ”løbende godkendes”. Banken kan stille krav om løbende fremsendelse af balancer, regnskaber etc. Banken har ligeledes mulighed for, at kræve bilerne indfriet før tid.

Kommer du ind i en ”hård periode” med manglende ordretilgang, svigtende indtjening etc. Er vores tilgang at du skal have mest mulig tid, til at fokusere på din kerneforretning frem for at sende en masse ekstra materiale for at retfærdiggøre dine eksisterende leasingaftaler.