Om os

Autoriseret Opel forhandler & værksted på Sydfyn

Siden 1978 har Faaborg Bil-Center haft stor passion for alt, der vedrører biler. Løbende er Faaborg Bil-Center blevet ombygget således, at virksomheden fortsat er en moderne og højteknologisk bilforretning.

I dag står 20 engagerede medarbejdere klar til at give dig den bedste service!

Faaborg Bil-Center

Faaborg Bil-Center er et 360 graders bilhus, hvilket betyder, at vi kan håndtere alt omkring og til biler. Vi har egen kosmetisk klargøring, autoriseret mekanisk værksted, autoriseret skadecenter og pladeværksted samt bilsalg med autoriseret ny vogns forhandling, brugte biler, erhvervscenter og eget leasingselskab.

Faaborg Bil-Center blev grundlagt i 1978 på Telemarken 2 i Faaborg. Vi holder fortsat til på denne adresse den dag i dag mere end 40 år efter. Vi startede med 1.111 m2. bygninger fordelt på værksted, lager og kontor samt snap 4.000 m2. udenomsareal.

Senere byggede vi en udstilling til nye Opel biler, og da vi blev Hyundai forhandler og værksted udvidede vi vores udstilling til at kunne rumme 2 nybils mærker. I dag er vi alene autoriseret Opel og Variant forhandler og værksted. Over tid fik vi mulighed for at overtage naboejendommen (Telemarken 4), som den dag i dag huser vores topmoderne skadecenter, kosmetiske klargøring og store dele af vores dækhotel. I dag råder vi over mere end 2.700 m2. bygningsmasse og knap 10.000 m2. jord.

Vi er et familieejet firma, som er ejet og drevet af Jeanette og Anders Engelbreth, begge er beskæftiget i virksomheden.

Personale

Vi har stor diversitet og høj anciennitet blandt vores personale. Bl.a. spænder alderen bredt lige fra vores yngste fejedreng på 15 år, til vores vicevært på 81. Vi beskæftiger samlet 23 personer i forskellige roller.

Vi mener, at det er vigtigt at tage ansvar for at uddanne nye kræfter til vores branche, derfor har vi pt. 5 lærlinge fordelt på 4 interne afdelinger – 2 lærlinge på mekanisk værksted, 1 på pladeværkstedet, 1 i indskrivningen samt 1 i salgsafdelingen.

Uddannelse og kurser

Autobranchen er i konstant forandring og udvikling, en forandring som vi tager meget seriøs.

For at være på forkant med udviklingen og derved være i stand til at håndtere de nyeste biler og deres teknologi, er vores personale løbende på kursus og videreuddannelse. Vi bruger hvert år mere end 1.000 timer på uddannelse for at fastholde vores høje vidensniveau.

Den sidste nye viden kombineret med mange års erfaring (siden 1978) giver os gode forudsætninger for at servicere og reparere et stort udvalg af biler og modeller på tværs af teknologier og bilmærker.