Nye biler

Autoriseret bilsalg er en del af vores DNA!

Faaborg Bil-Center blev grundlagt som et autoriseret bilhus. Autorisation har således været en del af vores DNA siden vores grundlæggelse i 1978. Vi blev grundlagt som autoriseret GM forhandler og værksted, hvor GM senere er blevet til Opel, som vi kender det fra i dag. I 2001 blev vi foruden Opel også autoriseret Hyundai forhandler og værksted, en autorisation som vi havde frem til 2016, hvor vi valgte at opsige samarbejdet. Således har vi i dag Hyundai kompetencerne, men ikke længere autorisationen.

I dag er vi fortsat autoriseret Opel forhandler og værksted samt autoriseret Variant forhandler og værksted.

Læs mere omkring Faaborg Bil-Center her

Opel

Vi har været autoriseret Opel forhandler og værksted siden vores grundlæggelse i 1978. Vi startede vores Opel tilværelse med at sælge modeller som Ascona, Manta og Kadett. I dag over 40 år efter er vi fortsat autoriseret Opel forhandler og værksted.
Vi har den sidste nye viden og de nyeste modeller i vores udstilling. Det, kombineret med mere end 40 års Opel erfaring, sikrer dig den helt rigtige rådgivning og vejledning til at træffe det rigtige valg.

Vi har en meget ærlig tilgang til rådgivning omkring bilsalg, en tilgang som tager udgangspunkt i dig. Alle vores kunderelationer tager udgangspunkt i, at vi skal ses igen – så oplevelsen skal være i orden. Det er måske også årsagen til, at vi har kunder fra hele Danmark, som kører til os for at købe bil og få denne serviceret på vores værksted.

Uanset hvor du kommer fra, er du velkommen ved os – vi har altid kaffe på kanden og et smil på læben.

Suzuki

I 2023 blev vi også autoriseret forhandler og værksted af Suzuki, hvilket vi er meget stolte af.
Suzuki har et bredt og alsidigt modelprogram som rummer et hav af muligheder – kom forbi og oplev de mange fine biler.

Suzuki er Japansk kvalitet når det er bedst og er et mærke som langt de fleste forbruger kender til, hvor end der er tale om påhængsmotor, motorcykler eller som her biler.

Suzuki blev grundlagt i Japan i oktober 1909. I dag har Suzuki 12 fabrikker fordelt på 11 lande og har gennem tiden produceret mere end 50 millioner biler.