Værksted

Kontakt værkstedet

Brug kontaktformularen, send en mail eller ring til os. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

1 + 8 =

Autoriseret værksted for alle

Siden vores grundlæggelse i 1978 har vi været et autoriseret værksted. De høje krav, der stilles til autoriserede værksteder, er således en selvfølge for os.

Vi er pt. autoriseret Opel, Suzuki og Variant værksted, tidligere har vi været autoriseret Hyundai værksted i ca. 10 år. Denne autorisation har vi for år tilbage dog valgt at opsige, men kompetencerne og værktøjet har vi beholdt.

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker og modeller, og det har vi altid gjort! Ingen opgave er for lille eller for stor for os. På de mange kurser og efteruddannelser, som vi årligt er på, tilegner vi os viden, som kan anvendes på stort set alle bilmodeller. Vi har en stor mængde specielværktøj, men også lige så stor en del alment værktøj, som kan anvendes på tværs af bilmærker.

I 2022 tilbragte vi mere end 1.000 timer på kursus/skole bænken, det kombineret med vores mange års erfaring giver os gode forudsætninger for servicere dig og din bil.

Autoriseret service til uautoriserede priser

Vi befinder os fysisk i det smukke Faaborg på Sydfyn. Vores geografiske placering kombineret med det faktum, at vi servicerer og reparerer alle bilmærker og modeller, gør, at vores prispolitik er tilpasset disse faktorer. Dette gør os til ét af Fyns og måske Danmarks billigste autoriserede værksteder.

Du går ikke på kompromis med kvaliteten ved at vælge os, til gengæld er der mange penge at spare!

Du får stadig mere end 1.000 kursustimer hvert år og 270 års erfaring med i prisen – hvilket er din garanti for, at vi ved, hvad vi laver!

Budget service

Ud fra vores mere end 45 års erfaring som autoriseret værksted, kombineret vores store viden fra et meget bredt udvalg af bilmærker og modeller, har vi sammensat et Autoriseret Budgetservice som kan bruges til langt de fleste biler uden for garanti.

Et Autoriseret Budgetservice er et koncentreret service med fokus på bilens sikkerhed og levetid. Vi udskifter op til 4,5 ltr. motorolie med ny kvalitetsolie, udskifter bundpropspakningen og montere et nye oliefilter. Hertil gennemgår vi slagvis bilen ud fra en specifik tjekliste.

Vores kunder siger om os

Altid imødekommende og top prof folk man møder.

Morten Lærkedal Glintborg

God service

Lone og Allan Bruntse

Det var en dygtig mekaniker

Connie Jeppesen

Prismatch

Vi ved, at vores priser er skarpe, derfor er vi heller ikke bange for at tilbyde prismatch. Kommer du med et skriftligt tilbud, så matcher vi dette tilbud! Tilbuddet skal fremvises i forbindelse med bestillingen af det aktuelle arbejde.

Book tid online

Book tid på værkstedet når det passer dig døgnet rundt, året rundt.

Du kan også booke lånebil online 😊