Faaborg Bil-Center blev grundlagt i 1978

Faaborg Bil-Center blev grundlagt i 1978 som autoriseret Opel forhandler og værksted. En titel og autorisation som vi har haft lige siden.

Det gør Faaborg Bil-Center til Fyns ældste Opel forhandler og værksted.

 En titel, som vi er stolte over, en titel som bekræfter vores evne til at stå last og brast med mærket.
En titel, som synliggør vores store viden og erfaring med Opel, din garanti for, at vi ved, hvad vi har med at gøre.

Vi er den forhandler og værksted på Fyn, som har den største viden om Opel, både hvad angår de ældre modeller men også de nyeste nye. Vores dygtige personale er løbende på kursus og videreuddannelse, det er din garanti for et højt fagligt niveau.

Det høje faglige niveau kombineret med det helt rigtige værktøj og udstyr gør, at du og din bil er i gode hænder ved os.

Vi er placeret centralt i Faaborg uden for de store byer, hvilket giver os en lavere husleje. Den lave husleje gør bl.a., at vi kan tilbyde dig ét af Fyns billigste autoriserede værksteder – snyd ikke dig selv for at få en god pris fra os, inden din bil skal serviceres eller repareres. 

 At kvaliteten er i top, bekræftes bl.a. af, at vi er godkendt af alle forsikringsselskaber til at udføre forsikrings reparationer. Vi har et tæt samarbejde med Teknologisk Institut om løbende kvalitetskontrol af vores værktøj samt udførte reparationer. Herudover har vi via vores importør samarbejder løbende kvalitetskontrol af udført arbejde fra FDM.

Du og din bil er altid i trygge hænder ved os – vi servicerer og reparerer bilen, som var det vores egen.