Dæk

Dæk

Din bil bremser aldrig bedre end de dæk, som sidder på. Dækkene skal det være i orden, derfor skal du søge professionel vejledning, når du skal have dæk, og derfor skal du søge os!

Vi har et stort og professionelt dækteam, som hjælper dig med at træffe det helt rigtige valg, når du skal have nye dæk – uanset om der er tale om sommer-, vinter- eller helårsdæk, så hjælper vi dig sikkert i mål.

Vi har adgang til 20 forskellige dækmærker i alle størrelser og priskategorier, således har vi helt sikkert også dæk, som passer til dig og din bil. Ved os får du erfaring siden 1978 og den sidste nye viden omkring dæk ganske gratis, når du kontakter os.
Vi er autoriseret Opel forhandler og værksted, hvilket betyder, at vi er med i en stor international indkøbsforening, som sikrer, at du altid får de bedste priser på dæk ved os!

Vi kan sælge dig 4 nye dæk, men vi kan meget mere end bare det

Via vores højteknologisk værksted tilbyder vi at montere dine dæk på fælge og naturligvis på din bil. Vi tilbyder også 4-hjulsudmåling, bremseprøvestand osv. Ved os er det altid en fagperson, som håndterer dig og dine dæk – det er din garanti for godt håndværk.

Måske er dine dæk slidt mere på indersiden end ydersiden og måske derfor skal du have nye dæk – men hvis ikke det er en fagmand, som håndterer din bil, risikerer du, at de nye dæk får tilsvarende slitage og måske slides unødvendigt hurtigt – det undgår du ved at benytte os!

Vi tilbyder GRATIS værkstedskonto i forbindelse med køb af bl.a. dæk og fælge ved os, læs mere om FBC-værkstedskonto her.

Kontakt os allerede i dag for at få professionel hjælp til at købe dine næste dæk.