Erhvervscenter

Kontakt erhvervscenter

Brug kontaktformularen, send en mail eller ring til os. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

360° erhvervscenter

Vi er et 360° erhvervscenter! Det betyder at du kun skal gå ét sted hen, så løser vi ALT for dig. Et kontaktpunkt, et telefonnummer – nemt, hurtigt og enkelt.

Uanset om du skal have ny/brugt bil, serviceret eller repareret din eksisterende eller bygget denne om til nye arbejdsopgaver – så løser vi opgaven!

Én komplet løsning

Vi ved, at din mobilitet er afgørende for dig og din forretning – tidsspild er penge spild! Derfor kører vi med stor succes efter begrebet 360° erhvervscenter, din indgangsvinkel til én komplet løsning! Du har naturligvis mulighed for at vælge mellem vores mange ydelser. Måske skal vi kun hjælpe dig med bilen, finansiering/leasing, servicering eller udbedring af skade eller stenslag – du kan frit vælge dine løsninger ved os, nemt og fleksibelt!

Vi løser alle opgaver inhouse for at optimere processerne og minimere tidsforbruget, det sikre at du skal undvære din bil i kortest mulig tid og minimere risikoen for fejl.

Varebiler, personbiler, minibusser, pickup, ladbiler mm. vi har det hele!