FBC Kvalitet

FBC kvalitet

Vi har været her siden 1978 og det har vi alene af den grund, at vi udelukkende udføre kvalitetsarbejde!

Kvalitet i vores arbejde og i vores processer har været en selvfølge siden vores grundlæggelse i 1978. Vi blev grundlagt som autoriseret værksted og forhandler, således er et højt kvalitetsniveau en selvfølge for os. At køre på værkstedet med sin bil, er som at gå til tandlægen – Det beror på tillid! En tillid som vi værner om og som vi tager meget seriøs.

For at sikre dig, den bedste kvalitet har vi aktivt indført en række processer som sikre at vores høje kvalitetsniveau opretholdes.

Styr på værktøjet og det udførte arbejde

Vi har meget avanceret værktøj. Vi tilkøber og fornyer løbende for at sikre, at vores værktøj altid er på det samme høje niveau som vores mekanikere og pladesmede.

Derudover har vi et samarbejde med Teknologisk Institut omkring kontrol og gennemgang af vores værktøj. Det betyder, at Teknologisk Institut løbende kommer på besøg ved os for at gennemgå og kvalitetssikre vores værktøj.

Kvalitetskontrol af det udførte arbejde

Vi ved, at vi udfører et godt håndværk, og vi står på mål for alt, hvad vi laver – vores gode arbejde er vores visitkort.

For at sikre vores høje kvalitet har vi interne systematiske processer for kvalitetskontrol af det udførte arbejde samt en aftale med FDM. FDM foretager løbende kontrol af vores udførte arbejde, det sikrer både dig og os, at vi konstant yder vores bedste og holder vores høje niveau.

Læs mere om FDM her: www.fdm.dk